Hernyák Gábor Édesműhely

Hobbiméhész férj és cukrász feleség. Ez a párosítás adja magát, hogy elkészüljön az első mézeskalács. Ezután még némi kísérletezés és egy csipetnyi ötlet mígnem megszületik az édesműhely kollekciója, az 58%-os étcsokival mártott, aszalt gyümölccsel magokkal szórt mézeskalács szívek és figurák. A mi mézeskalácsunk természetes alapanyagokból áll. Semmi mű és semmi olyan mintha….. Gondos kézműves munkával gyúrjuk, szaggatjuk a tésztát, amiben a liszt fele teljes kiőrlésű rozsliszt, a tészta méztartalma pedig 20%. A csokibevonat valódi 58%-os étcsokoládéból készül. Aszalt vörösáfonya, narancshéj, különböző magok teszik még finomabbá. Ha az ember valódi étcsokoládéval foglalkozik, akkor az előbb utóbb önálló életre kel. Nem lehet ‘csak” bevonatként nézni rá. Muszáj belőle más dolgokat is csinálni. Így születettek meg a csokikorong, és más bonbon jellegű finomságok. Az egészséges nassolni való története. A családból mindenki elkezdte csipegetni, a díszítéshez használt aszalt gyümölcsöket, magokat. Ezért összeállítottam egy harmonikus magmix-et amiben a savanykás vörösáfonya, az édes mazsola és a roppanós pirított dió, mogyoró is megtalálható. Természetesen itt még nincsen vége, sőt inkább csak most most kezdődik igazán. Újabb ötletekkel, kísérletezésekkel és reméljük sikerekkel folytatódik az Édesműhely story

Elérhetőség: Tel: 0620/776 25 14  http://www.edesmuhely.hu/index.html  vagy  https://www.facebook.com/edesmuhely/ termekekextra Karácsonyi vásár (2) aprosagok Karácsonyi vásár (1) Karácsonyi vásár (2) termek Tatai Patara

 

Minden vélemény számít!

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

A következő HTML tag-ek és tulajdonságok használata engedélyezett: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>