Galgóczy Ágnes

Galgóczy Ágnes Dunaszigeti lakós vagyok.

13 éve költöztünk ebbe a Duna melletti faluba. Megfogott, elvarázsolt a hatalmas kert és a gyümölcsfák takarásától alig látszó ház. Megvettük és odaköltöztünk. Első dolgunk a rendrakás mellett a gyümölcsfák ültetése volt. Édesanyám is odaköltözött egy kis házba nővéremmel együtt. Ők mivel már akkor nyugdíjasok voltak folyton befőztek, eltettek. Én eleinte nem vettem részt benne, hisz folyamatosan dolgoztam és akadt más elfoglaltságom. De a gyümölcsök leszedése az én feladatom volt.

Mivel ők már nem laknak itt a gyümölcs pedig továbbra is ott volt, elkezdtem én is hasznosítani őket. Sajnáltam volna, ha tönkremennének. Hát befőztem. Eleinte a családnak, de nem fogyott annyi, mint amennyit eltettem. Hát ajándékoztam a barátoknak. De az is telítve lett.

A befőzést pedig nem lehetett abbahagyni, mert mindig volt mit tartósítani. És én kimondhatatlanul élveztem. Örömmel és izgalommal álltam mindig neki az újabb teendőknek.
Éjszakákat töltöttem ( ez most is így van ) a tűzhely mellett. És mikor az üvegeket kivettem a száraz dunsztból szembesültem teremtményeimmel. Csodálatos! Minden egyes üveg, mit a kezembe fogok örömöt okoz. Kölcsönösen feltöltjük egymást szeretetenergiával. Tudom, hogy termékeim egészségesek és lehet, hogy aki fogyasztja egészségesebbé is válik. Én ezzel a tudattal készítem őket. Minden egyes üvegben benne van a szeretetem és még egy kis plusz. És a Szer – etet bizony ( ezt már tudjuk ) Gyógyít!

Teli üvegem már annyi volt, hát bevittem őket az üzletünkbe. Eleinte meglepődtek a vásárlók, hogy lehet a csempék mellett házi főzésű paradicsomlét is kapni. Csodálkoztak és örültek neki. Hát újra főztem, hogy meglepetést és örömet szerezzek.

Kiváltottam az őstermelői igazolványomat és jelenleg már az üzleten kívül, csütörtökönként a
Magyar utcán is árusítom termékeimet a Szigetközi Szatyor – on belül.
Termékeim mindegyike tartósítószer mentes. Kertünkben nincs vegyszerezés. Amit gyűjtök erdőn, mezőn, réten mindig tiszta forgalom mentes helyen teszem. Így mondhatom nyugodtan, hogy egészségesek és természetesen tartósítószert egyáltalán nem tartalmaznak.

Folyamatosan keresem az új és régi recepteket, de sokszor magam találom ki őket. Így egy-egy termék többféle ízben és külalakban jelenik meg. Mindig találok új kihívást újabb örömforrást. Mindig öröm van bennem, ha ránézek az üvegekre, megfogom őket, díszítem őket. Ez maga a CSODA!”

RendelésMinden vélemény számít!

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

A következő HTML tag-ek és tulajdonságok használata engedélyezett: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>