Bugyenszki Ferenc

Őstermelésünket 2013 szeptemberében kezdtük, Bugyenszki Ferenc és Bugyenszki Ferencné alapításával. Azóta a család minden tagja, hozzáadva legjobb tudását, azon dolgozik, hogy a FinomSágokat minél többen megismerjék és megszeressék!

Fő profilunk kézműves gyógynövény- és gyümölcsszörpök, gyógynövény- és gyümölcslekvárok előállítása valamint eladása, de termékválasztékunkat az igényeknek megfelelően folyamatosan igyekszünk bővíteni más gyógynövényes és egészséges termékekkel!

A FinomSág kézműves termékek 100%-ban természetes alapanyagokból készülnek, színezék és adalék anyagoktól mentesek.

Cukrot nem fogyasztó vásárlóink számára cukormentes, steviával és xilittel édesített termékeket is készítünk.

Küldetésünk; a saját termesztésű gyógynövényekből és gondosan megválogatott alapanyagokból készülő, egészséges és természetes termékeink népszerűsítése, ezáltal az egészséges életmód támogatása az egyre inkább tudatára ébredő társadalmunkban.

Hiszünk abban, hogy a mesterséges adalékanyagoktól mentes, egészséges, magas minőségű élelmiszerekre mai társadalmunk fogyasztóinak éppúgy igénye van, ahogy hagyományaink ápolására, tradicionális technológiáink továbbörökítésére valamint a hazai termékek választásával gazdaságunk támogatására is.

Rendelés

Minden vélemény számít!

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

A következő HTML tag-ek és tulajdonságok használata engedélyezett: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>