Miben más a Szigetközi Szatyor

Miben más a Szigetközi Szatyor mint egy átlagos piac ?

A Szatyorban csak helyi termelőket hívunk meg, akik Mosonmagyaróvár kb. 40-km es körzetében élnek és termelnek.
Csak őstermelőket, akik csak saját termékeiket árulhatják.

Az aktuális kínálat a www.ehseguzo.hu weboldalán előre megrendelhető , így időt spórolunk a gazdáknak, és magunknak is. Tervezhetöbbé tesszük a saját háztartásunk készleteit, és a gazdákat is segítjük, hogy milyen termékkel készüljenek.

Az átvétel időpontja mindig egy koraesti időpontban van, hisz sokunknak a csütörtök délelötti piacnap munka miatt nem megfelelő, szombat délelőtt pedig végre kialudhatná magát az ember.

A termelők ajánlás útján kerülnek a rendszerbe, felelősséget vállalnak magukért és termékeikért.

A minőségbiztosítást mi magunk végezhetjük, a termelők bizonyos időközönként nyilt napot biztosítanak gazdaságuk,kiskertjük meglátogatására!

A Szatyorban környezetbarát, kíméletes gazdaságot működtető termelőket próbálunk összegyűjteni, akikkel a tudatos vásárló kapcsolatot tud teremteni.

Megkérünk minden vásárlót,hozzon magával SZATYROT (dobozt,kosarat,táskát)!!! Védjük a környezetünket, a termelők lehetőség szerint csomagolás nélkül fogják átadni a megrendelt árumennyiséget.

Várjuk ötleteiteket,hozzászólásaitokat, hisz nem elég hangsúlyoznunk :

A Szatyor mi vagyunk mindannyian, és rajtunk, mindannyiunkon múlik a sikere.

Minden vélemény számít!

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

A következő HTML tag-ek és tulajdonságok használata engedélyezett: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>